To tak:
Kogut napisał(a):
Peres czy to co piszesz jest pewne? Bo myślałem trochę o zakupie Twisterów i wpakowaniu do nich linera Seby :) Czyli 1 shel pod rozmiary 41-42,5 na bank? I jakie są w tym przedziale rozmiary?
Tego jestem pewien - miałem Twistery 41,5 i 42,5 - w obu przypadkach ten sam shell, a na bank zaczyna się od 41 a kończy na 42,5 (napisy max size 275).
sk8ter napisał(a):
Co do pchania linera Seby do Twisterów, to mi się nie udało. Liner sebowy jest dużo grubszy od twisterowego, do tego inaczej ukształowany.
Pisałem na ten temat z Zico - linery Seby pasują, z tym, że trzeba brać poprawkę na ich długość. Liner Twisterów 41 ma od spodu 27cm długości, liner Seba 41 prawie 28cm, czyli do końca wypełnia skorupę, bo ona przy 41-42,5 ma 28cm. Dlatego ja od miesiąca planuję kupić liner Seba. U mnie problemu nie będzie, bo mam miejsce z przodu, a podbicie raczej niskie, skoro przy klamrze 45* zostały mi jeszcze 3 ząbki i będzie klamra zapięta na maksa. Luz powoli czuję też w piętach, ale to wszystko dzieje się od momentu, kiedy ten liner rozbił się jak zwykła, najzwyklejsza, najpospolitsza szmata. Jak się uda, to od kolegi Kamila kupię Balance.
przem ek napisał(a):
Bo bokach i z góry pelen komfort.
Tak jest, ale tylko przez kilka miesięcy :D