Teraz jest 17 gru 2017, o 10:50

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 paź 2013, o 16:26 
Offline
Site Admin

Dołączył(a): 7 lut 2011, o 14:23
Posty: 36
Dostałem maila z samego źródła:-).

Poniżej pozwoliłem sobie zacytować;-).



beeeeer napisał(a):
Witam,



Długości płóz to:

231mm ? rozm. 39

243mm ? rozm. 40, 41, 42, 43

255mm ? rozm. 44, 45



Odnośnie pytania o specjalnie preparowaną próbkę, to? nie ta liga. Na takie działania może sobie pozwolić np. Samsung produkujący tysiące egzemplarzy ekspozycyjnych o wyższych parametrach wyświetlanego obrazu. To co przekazywałem do testów to egzemplarz wzięty z magazynu z którego wychodzi towar do innych klientów. Ta sama partia, ponieważ dostawa była jedna. Tutaj dotykamy ogólnych kwestii współpracy z chińskimi producentami i aktualnych realiów tworzenia produktu. W miarę możliwości mogę postarać się rozwiać pozostałe wątpliwości.



Co do samego testu, to jestem zadowolony bo? był obiektywny. Fajnie wyszło z tym absorberem co go nie ma- teraz będę sprawdzał u producenta co można z tym fantem zrobić.

Z mojej strony wielkie dzięki i mam nadzieję na dalszą współpracę J



Pozdrawiam

Mariusz Pruś

Menadżer Produktu


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 31 paź 2013, o 18:05 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 15 sie 2013, o 16:11
Posty: 130
Jestem zaskoczony... Testem i podejściem do sprawy menadżera - jedno i drugie zaskoczyło mnie pozytywnie ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 31 paź 2013, o 18:25 
Offline
Site Admin

Dołączył(a): 7 lut 2011, o 15:56
Posty: 4585
Podejście spoko, inne marki z tej samej półki cenowej mogą się uczyć podejścia do rynku i sprawy testowania i recenzowania.
Fajnie że nam zaufali bo jest jednak jakieś ryzyko takich testów, w końcu przeznaczenie tej rolki to slalom ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 31 paź 2013, o 21:41 
Offline
Początkujący
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sie 2013, o 09:21
Posty: 44
Powiem tak: szacun za reakcję :)

Jeżeli konsekwentnie będą tym tropem szli i będą próbowali zrobić tani, dobry produkt, a nie tylko sprzedawać jak najtańszą masówkę - może będziemy mieli nowego bardzo fajnego producenta sprzętu.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 31 paź 2013, o 23:21 
Offline
Site Admin

Dołączył(a): 7 lut 2011, o 15:56
Posty: 4585
Tak zapomniałem wcześniej o tym napisać, Mariusz, nie przejmuj się kompletnie tą podkładką pod piętą, czy to Imperiale czy Twistery za 1000zł to ten element i tak jest tylko na ozdobę :)

Z absorberem to nic wspólnego nie ma jedynie co to jak śruba z szyny jest zbyt długa to jakoś tam chroni by nie wbiła się w piętę i tyle.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 1 lis 2013, o 00:45 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2013, o 11:25
Posty: 95
Taż to siook!! o_0
Z założenia wiesza się psy na produktach pewnych firm....ale czasem wychodzi coś zaskakującego. Wykonanie przyzwoitej dla początkującego rolki w takim przedziale cenowym zakrawa na cud. Dobrze, że tester zamierza dłużej męczyć obiekt.. I dobrze, że manager produktu słucha i zastanawia się, co by tu ulepszyć. Jedno pytanie: jak sprawowałyby się u osoby powyżej 75 kg ?
Nie popadajmy jednak w euforię - mam w pamięci: showthread.php?tid=2138
Jedna uwaga: koła z napisem "amazing fantastic" sugerują nachalną reklamę..zacznę podejrzewać ich jakość

przem ek napisał(a):
Tak zapomniałem wcześniej o tym napisać, Mariusz, nie przejmuj się kompletnie tą podkładką pod piętą, czy to Imperiale czy Twistery za 1000zł

Mam dobić? Moje Twistery były tańsze od Skylar ;haha;


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 1 lis 2013, o 11:44 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 15 sie 2013, o 16:11
Posty: 130
Nawet, jeśli absorber jest tylko ozdobą, to lepiej, żeby jednak był :) Skoro istnieje możliwość zastąpienia zaślepki imitującej ten element, to dlaczego nie wprowadzić od razu samego absorbera? Moim zdaniem byłoby to mimo wszystko dobre posunięcie.
Faktycznie, wprowadzenie na rynek w miarę dobrej rolki w tej cenie zakrawa o cud, zwłaszcza, że konkurencja w tym przedziale cenowym (chociażby Oxelo) nie ma się czum pochwalić :P Tymczasem niespodzianka, rolka slalomowa znosi trudy freeride'u :) Zobaczymy, co czas pokaże :P


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 1 lis 2013, o 12:34 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2013, o 11:25
Posty: 95
Peres napisał(a):
Tymczasem niespodzianka, rolka slalomowa znosi trudy freeride'u :) Zobaczymy, co czas pokaże :P


Katować do oporu: kilkaset skoków, zjazdów, slide'ów.. Próbka musi być reprezentatywna


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 1 lis 2013, o 16:41 
Offline
Site Admin

Dołączył(a): 7 lut 2011, o 15:56
Posty: 4585
Peres napisał(a):
Nawet, jeśli absorber jest tylko ozdobą, to lepiej, żeby jednak był :) Skoro istnieje możliwość zastąpienia zaślepki imitującej ten element, to dlaczego nie wprowadzić od razu samego absorbera? Moim zdaniem byłoby to mimo wszystko dobre posunięcie.
Faktycznie, wprowadzenie na rynek w miarę dobrej rolki w tej cenie zakrawa o cud, zwłaszcza, że konkurencja w tym przedziale cenowym (chociażby Oxelo) nie ma się czum pochwalić :P Tymczasem niespodzianka, rolka slalomowa znosi trudy freeride'u :) Zobaczymy, co czas pokaże :P


Ja bym poszedł dalej ! no chyba że własnie ot miałes na myśli ;P

Dał bym tam coś grubszego niż proponuje Powerslide i Rollerblade w swoich rolkach, co naprawde pełniło by swoja funkcję.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 1 lis 2013, o 17:09 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 15 sie 2013, o 16:11
Posty: 130
Ale tez nie jest tak, że w Powerslide czy Rollerblade ta wkładka nic nie tłumi :P

Tylko teraz pytanie, jak wygląda shell Spokey'a od wewnątrz - jest tam miejsce na absorber, czy trzeba byłoby go umieścić w linerze albo zmodyfikować sam shell?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL