Teraz jest 20 paź 2019, o 21:56

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 wrz 2012, o 09:04 
Offline
Początkujący
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2012, o 08:41
Posty: 38
Już jest dostępna gra Jet Set Radio, oczywiście z teksturami w HD (choć czy te hd jest to napiszę jak zagram). Gra wydana jest na PS3, Xbox 360 oraz PC poprzez Steam. Cena na PC to 7.99?.

Link do Steam:
http://store.steampowered.com//app/205950
Obrazek



btw. Tony Hawk HD także się pojawił na Steam więc mam ciężki wybór.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 20 wrz 2012, o 11:33 
Offline
Site Admin

Dołączył(a): 7 lut 2011, o 15:56
Posty: 4576
Na PS3 9 dolców. Niestety nie ma możliwości pobrania dema.
Gra dostępna jest tylko na amerykańskim PSstore, na polskim nie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 20 wrz 2012, o 15:02 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 29 kwi 2012, o 21:00
Posty: 109
NIe kupie sobie rolek i odłożę na PS3 :P


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 20 wrz 2012, o 15:49 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lut 2011, o 11:59
Posty: 2142
nawet biurowy PC powinien być w stanie to odpalić więc...

_________________
Fuck trendy, faulty complexity, get working, proven simplicity. Ride Rollerblade skates - Fusions or Twisters.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 20 wrz 2012, o 21:44 
Offline
Site Admin

Dołączył(a): 7 lut 2011, o 15:56
Posty: 4576
Herbata napisał(a):
nawet biurowy PC powinien być w stanie to odpalić więc...

Wole 40 cali od 15 :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012, o 00:40 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lut 2011, o 11:59
Posty: 2142
siwy napisał(a):
Herbata napisał(a):
nawet biurowy PC powinien być w stanie to odpalić więc...

Wole 40 cali od 15 :)


A przepraszam, mamy rok 1995? Do dowolnego PC/MAC, laptopa możesz bez przeszkód podpiąć TV... a, gamepad też! :)

_________________
Fuck trendy, faulty complexity, get working, proven simplicity. Ride Rollerblade skates - Fusions or Twisters.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012, o 00:43 
Offline
Site Admin

Dołączył(a): 7 lut 2011, o 15:56
Posty: 4576
No właśnie, to nie 95 rok kable są passe, teraz idziemy w blutut i inne bez przewodowe technologie a nie mnożymy kable w domu :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012, o 01:32 
Offline
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lut 2011, o 11:59
Posty: 2142
Hmmm... zanim jakość obrazu przesyłanego bezprzewodowo będzie równa tej HDMI czy zwykłemu kablowi DisplayPort jeszcze nieco czasu minie i bez przesady, to tylko jeden kabel. Fakt, na konsole wychodzi więcej gier typowo "kanapowych" (spróbujcie zagrać w CS:Go albo SCII lub Diablo III bez myszki i klawiatury, lol) jednak jak już masz w domu te dwa czy więcej (bo sporo graczy ma więcej niż jedną konsolę) pudła, to jeden kabel więcej nie zaszkodzi. Szczególnie że PC bez problemu obsługuje te same kontrolery co konsole, więc ich ilości nie mnożysz.

A 15 vs 40 cali to nie zawsze wybór oczywisty. Po pierwsze, są większe monitory, po drugie, na rynku jest multum takich które oferują lepsze częstotliwości odświeżania i rozdzielczości niż telewizory FullHD. Oczywiście, takowe można też podpiąc do konsol, ale konsole nie mają mocy by uciągnąć grafikę która by potrzebowała takiego monitora.

Nie ma się co pluć. Większość ludzi nie podłącza swoich PC do telewizorów nawet jeżeli te stoją tuż obok, z czystego lenistwa. Narzekasz że filmy na pendrive Ci PS3 blokuje po update firmware? A czemu by ich po prostu nie odpalać bezpośrednio z PC??

_________________
Fuck trendy, faulty complexity, get working, proven simplicity. Ride Rollerblade skates - Fusions or Twisters.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 23 wrz 2012, o 12:45 
Offline
Dużo pisze

Dołączył(a): 15 lip 2012, o 21:23
Posty: 297
Siwy, czy Ty chcesz powiedzieć, że na biurku nadal masz CRT o magicznej przekątnej 15 cali?
Ja zamiast kupować ps3 czyli kolejną skrzynkę na pokład, wrzuciłem 27 cali samsunga (choć tylko dlatego, żę 22 LG się wysypał) i do tego gamepad`a... gra i buczy :) PC > konsola :P


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL